schip huren dagtochten met deWillem Barentsz vaar een dagtocht of avondtocht met de Willem Barentsz Een dagje varen op IJsselmeer, Markermeer of elders. Dagtocht, feest, bedrijfsevenement

Start | Feest, dagje uit | Trouwen | Bedrijven | Service | Schip  |  Veerdienst Urk-Enkhuizen  |  Contact  |  Extra  |  Sitemap 

webdesign: Dutch Trail (Enkhuizen)

Van personeelsfeest tot relatiemarketing: een schip voor uw bedrijf

Ondersteun uw bedrijfsdoelstellingen en trakteer uw collega's of relaties op iets aparts en typisch Hollands.

Een dagtocht op de witte driemaster ’Willem Barentsz' biedt u de bijzondere gelegenheid om uit de dagelijkse sleur te breken en uw boodschap ver weg van de dagelijkse hectiek over te brengen.

Een zo aparte belevenis als samen het IJsselmeer over zeilen met deze imposant grote zeiler heeft een grote impact, bevordert de onderlinge teamgeest en communicatie. Of dat nu met eigen collega's is, of met zakelijke relaties...
Wat te denken van de volgende mogelijkheden:
 

Relatiemarketing:

Nodig uw relaties of potentiële klanten eens uit om in een maritieme ambiance een ontspannen zeiltochtje elkaar beter te leren kennen. Wordt in de praktijk hoog gewaardeerd!
 

Productpresentatie:

U heeft een nieuw product of productenlijn en wilt daar aandacht voor genereren. Nodig uw gasten uit op de Willem-Barentsz, vast aan de kade liggend of tochtjes varend en laat ons de catering verzorgen. Reken maar dat uw gasten komen! Let op: het schip kan eventueel per dagdeel gehuurd worden, dus u kunt ook vanaf 18.00 uur een borrel en een hapje aanbieden en tegelijkertijd of daarna uw presentatie vertonen. Met als slot een kleine zeiltocht.
 

Hospitality:

Stel er is een beurs of evenement en u wilt graag gerichte aandacht voor uw product of diensten van een geselecteerd gezelschap. Dit schip is dan een prachtig decorum, uit de buurt van alle drukte, maar toch vlakbij. Maar ‘hospitality’ kan bijvoorbeeld ook zijn dat een stadsbestuur, departement van de overheid, diplomatieke dienst of wat dan ook zijn buitenlandse bezoekers meeneemt voor een tocht over rivier of binnenwater. Het schip is hier volledig voor ingericht.
 

Vergadering, brainstorm sessies:

U zoekt een locatie voor een ‘brainstormdag’ of ‘overleg op de hei’. Het heerlijke van zo’n dag aan boord van de Willem-Barentsz is dat enerzijds mensen uitstekend kunnen vergaderen onderdeks, voorzien worden van eten en drinken, en anderzijds iedereen tussendoor heerlijk kan uitwaaien zodat men fris weer verder kan vergaderen.
Ook bijeenkomsten waarbij het belangrijk is dat men niet gestoord wordt kunnen goed georganiseerd worden aan boord.
 

Teambuilding:

Samenwerken is essentieel op een schip, natuurlijk leiderschap ook. Scherp uw team met de ‘tools’ die een groot zeilschip u aanreiken.
 

Trainingen:

U heeft de volledige concentratie nodig van uw mensen als u hen een training of cursus geeft. Doe dit aan boord en u heeft tussendoor de nodige afleiding (luchtje scheppen, zeilen hijsen, overstag manoeuvre, of even met elkaar bijkletsen). Ook kunt u natuurlijk ‘s avonds er een feestje van maken.
 

Incentives:

De Willem-Baretsz is een perfecte beloning voor goed presterende collega’s, dealers of andere partners. Reken maar dat men er een tandje bijzet als men kans maakt op een reisje met dit schip!
 

Personeelsfeest:

Met één of meerdere schepen zeilen, een zeilwedstrijd houden en ‘s avonds of later op de middag ergens voor anker of afmeren voor een heerlijke maaltijd, borrel en swingend feest: succes verzekerd!
 

Receptie:

Een gewaardeerde collega neemt afscheid of heeft iets te vieren. Wat is er mooier dan dit op een luxe driemaster te doen?
 

Relatiemarketing evenementen presentatie teamtraining
Zeilend of afgemeerd aan de kade: zet dit schip in voor uw bedrijf.

Uw bedrijfnaam op een zeil van deze majestueuze witte driemaster

We denken met u mee en gaan soms erg ver:

Voor sommige opdrachtgevers varen we zelfs de Rijn over naar Düsseldorf om aldaar op het schip klanten en relaties te ontvangen bij een internationale beurs. Met speciaal aangepaste zeilen!

Buitenlandse reizen zijn echter eerder uitzondering dan regel.
Aangezien Nederland een echt waterland is kunnen we in Nederland bijna overal wel komen. Beperkingen kunnen zijn de waterdiepte of vaste bruggen Alhoewel, soms takelen we zelfs tijdelijk onze masten naar beneden om ergens te kunnen komen! Veel is wat dat betreft mogelijk en de schipper/eigenaar kan u veel meer daarover vertellen.
 

Sail Amsterdam en andere nautische evenementen:

De Willem-Barentsz is tot nu toe bij elke Sail Amsterdam aanwezig geweest. Maar ook op andere grote maritieme evenementen zijn we vaak aanwezig. Voor dit soort evenementen kunt u ons natuurlijk inhuren, als groep, bedrijf of als individu, we doen het graag. Belangrijk is wel dat u tijdig contact met ons opneemt.
 

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren:
in Enkhuizen:

Zodra je Amsterdam voorbij bent zal je niet gauw een file aantreffen richting Enkhuizen (40 min). En natuurlijk kan je via de dijk Lelystad-Enkhuizen (15 minuten). De trein doet er vanuit Amsterdam Centraal een uurtje over (krant mee!). Achter het station van Enkhuizen bevindt zich een groot en gratis parkeerterrein en het schip ligt daar vlakbij.

Of dichterbij de Randstad: Marina Muiderzand:

Sinds voorjaar 2007 varen we ook uit de Marina Muiderzand, gelegen aan het zuidelijkste puntje van de Flevopolder, net over de brug bij Muiden (A6 Amsterdam - Lelystad). Met ruime parkeergelegenheid!
 pijl  Zie route naar Muiderzand.
 

Leg nu contact met ons:

pijl  Brochure, vragen of boeking: vul het formulier in.

naupar_logoVoor beschikbaarheid en overzicht van prijzen:

pijl  Website van het boekingskantoor ‘Naupar’.

Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Dutch Trail - web & multimedia design (Enkhuizen)